Mutare blog

Aparent s-a schimbat doar infățișarea, adică tema sau template-ul. În spate a avut loc migrarea întregului conţinut de pe WordPress.com (unde blogul fusese găzduit până acum, cu mai multe limitări) pe platforma WordPress.org, adică o aplicație găzduită de un host oarecare.

Cel mai greu a fost să găsesc un template care să-mi placă și să fie funcțional (2 sidebaruri, fonturi mari și loc suficient în coloana text, nici prea business, nici prea grunge etc.). Cred că am testat vreo 800 de template-uri până să mă hotărăsc pentru cel de față.

În fine, a urmat redirecționarea domeniului, setarea URL-urilor ca să arate ca cele vechi (“găsirile” vechi de pe Google ar fi fost altfel pierdute) și înlocuirea tag-urilor de embeding pentru filme.

Acum migrarea este încheiată, singurul lucru pe care nu l-am putut prelua sunt subscibțiile la articole și comentarii.

Așa că, dacă vă interesează să primiți in continuare update-uri la blog, articole și comentarii, vă rog să vă refaceți subscripțiile.

Să ne vedem cu bine pe www.cioiulescu.ro

2 comentarii la „Mutare blog”

  1. vin cu rugamintea sa ne puteti sprijini asa cum puteti …din partea noastra e un strigat de ajutor…sunt o mama victima uni accident rutier cu sanse mari de recuperare dar totul de pinde de un aparat de recuperare profesional…am o fetita ce isi doreste sa isi vada mama pe propriile picioare va dorim multa sanatate si tot binele din lume http://www.pasgri.blogspot.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.