Concert U2 360 in Barcelona

30.06.09 – 16:10

Ne-am reintors in camere sa ne odihnim inainte de marele eveniment. Aici in Barcelona concertul primeste o enorma atentie, practic orasul fiind plin de fanii U2. De ieri seara fanii inariti campeaza in jurul stadionului. La fiecare buletin de stiri vedem imagini live despre constructia scenei, ce melodii repeta trupa mai intensiv, atmosfera printre fani etc.

Emotia creste si la noi, vom merge sa mancam ceva repede dupa care incercam sa ne culcam. Sigur nu voi inchide nici un ochi …

19:20
Totusi am atipit jumatate de Ora. Acum plecam spre stadion. 150.000 de oameni!

21:45
Am ajuns in cea mai tare arena a Europei:

One, filmat din mana spre sfarsitul concertului, dansand. Super atmosfera !

00:50
N-am avut Edge inauntru. A fost absolut dementa. Acum stam tolaniti pe trotuar in fata metroului, rupti de picioare. Nu prea avem un plan cum vom ajunge acasa, metroul o sa inchida in curand, da ne descurcam noi. Experienta a fist covarsitoare si datorita stadionului. Se cere prelucrata. Deocamdata trebuie sa ne ducem picioarele acasa.

 02:30
A fost o aventura sa ajungem acasa, after all. Metroul a inchis inainte sa apucam sa coboram macar in statie. Taxi-uri evident nu am gasit, asa ca am mers pe jos vreun kilometru dupa care ne-am urcat intr-un autobuz de noapte plin ochi care a oprit in dreptul nostru ca prin minune, noi aflandu-ne la 50m dupa statia lui regulara unde NU a oprit. In fine, am ajuns in Placa d’Espana unde, dupa un sfert de ora de facut cu mana am gasit un Taxi pana la hotel.
Concertul a fost magnific, am stat de vorba in direct cu locatarii statiei orbitale si am reusit sa facem poze si filme foarte tari, pe care abia astept sa le postez.
Noapte buna tuturor fanilor U2! Sper maine sa nu ma scol foarte rebegit…

Un comentariu la „Concert U2 360 in Barcelona”

  1. U2 nu este pt nr 1 in muzica dar la asa un concert,as fi mers pt vibratia de acolo..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.