Zodiac numerologic al zilei de nastere

Iata, am gasit un zodiac ce descrie caracteristicile nativilor fiecarei zi din an. Are atat legatura cu zodiacul astrologic, cat si cu numerologia:

Zodiac numerologic (introduceti ziua de nastere)

De cum am vazut titlul pentru ziua nasterii mele, 11.02,

m-a rapus evidenta si mi-am regasit esenta 🙂 :

Varsator, 11 februarie – Ziua confortului sporit

Multi dintre cei nascuti pe 11 februarie isi aduc contributia la imbunatatirea calitatii vietii din jurul lor. Asemenea imbunatatiri pot fi de natura conceptuala, inventiva sau de o varietate distincta. Conceptul cheie pentru nativii zilei de 11 februarie este imbunatatirea permanenta, deoarece ei considera ca lucrurile nu sunt atat de comfortabile sau eficiente cum ar putea fi in realitate.

Desi comfortul si luxul pot fi rezultatele eforturilor lor, majoritatea nativilor zilei de 11 februarie nu sunt adeptii luxului. Naivii mai putin evoluati vor cauta in mod constant sa obtina placere, dar la un moment dat vor avea parte de dezamagire, gelozie, posesivitate si durere. Pentru nativii mai evoluati ai zilei de 11 februarie, imbunatatirea situatiei celorlalti este o sarcina creativa pe care ei o urmeaza cu ardoare si dedicatie.

Contribuind la calitatea vietii celorlalti, nativii zilei de 11 februarie doresc sa faca viata mai usoara, mai placuta si mult mai plina de semnificatie. Imbunatatirile naturii practice pot fi un mijloc de a rezerva mai mult timp si energie pentru preocupari intelectuale, creative si spirituale. Intr-adevar, cei nascuti in aceasta zi se remarca prin faptul ca sunt capabili sa se bucure de placerile vietii fara a pierde din vedere ceea este important pentru ei.

Libertatea este tema centrala in vietile nativilor zilei de 11 februarie. Depasirea limitarilor corpului reprezinta pentru ei o provocare. De fapt, nativii zilei de 11 februarie nu suporta sa fie impiedicati de dezavantaje, indiferent ca sunt fizice, mentale sau financiare. Din dorinta lor de a-si imbunatatii grupul de prieteni, familia sau cunostintele, ei vor demonstra ca exista o cale mai buna de a rezolva lucrurile, dar vor sfarsi prin a fi respinsi pentru acest lucru.

Persoanele nascute pe data de 11 februarie pot trece cu vederea faptul ca oamenii prefera sa fie lasati sa isi rezolve problemele in stilul lor propriu, chiar daca vor face greseli. Cu siguranta poate fi dificil sa vezi oameni incapatanati sau absurzi care repeta aceleasi greseli fara a incerca sa profite de oportunitatile de imbunatatire. Nativii zilei de 11 februarie care vor ajunge pe pozitii inalte in societate pot fi priviti cu neincredere de catre spiritele mai reactionare care se simt amenintate de schimbare si progres. Astfel, pentru a avea un succes de durata, va fi nevoie ca ei sa cultive intr-o masura destul de mare tactul si diplomatia si sa invete sa recunoasca situatiile pe care trebuie sa le evite.

SFATURI: Incearca sa te gandesti mai mult la dorintele oamenilor si nu doar la nevoile lor aparente. Respecta intimitatea celorlalti. Urmeaza-ti idealurile si principiile, dar nu le impune familiei si prietenilor.

PUNCTE FORTE: Saritor, Inventiv, Intelegator

PUNCTE SLABE: Excesiv, Exagerat de implicat, Insensibil

Voi comenta lucrurile care in perceptia mea mi se potrivesc, precum si cele care se potrivesc mai putin.

Astept cu interes comentarii din partea celor care ma cunosc (chiar si rautacioase :))

3 comentarii la „Zodiac numerologic al zilei de nastere”

  1. Si eu care credeam ca se refera doar la confortul tau 😛
    Multumim pe aceasta cale partidului ca vad ca te gandesti si la al nostru…
    Totusi, libertatea si termenul de imbunatatire continua te definesc…sa fie un sambure de adevar in articol pana la urma? Hmmm…

  2. Thx 🙂 La tine cum se potriveste zodiacul ?
    Waiting 4 your comments on “De ce Blog”.

  3. Nu prea cred in zodiac…dar, anumite chestii chiar se potrivesc! In 1981, 11 februarie este nascut singurul meu verisor primar( Suntem 6 verisoare si un verisor din partea mamei mele) Acum este in Franta, a obtinut viza pentru a lucra legal acolo. Plecase cu un master si nu se mai gandeste sa revina in Deva, acolo unde locuieste fratele mamei… Mai este ceva deosebit in zodiacul lui: este nascut la Gharian, in Libia, acolo unde munceau parintii lui in acea perioada (el inginer, ea asistenta medicala).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.