“cultura” americana

Impresiile despre NY nu s-au clarificat încă, cert este că-s multe și puternice. Voi scrie despre ele, la momentul potrivit. Până atunci vă las cu o mostră de “cultură” americană, evident tendențioasă, dar totuși irezistibilă:

Repet, filmulețul e tendențios, ar putea fi făcut oriunde în lume, cu aceleași rezultate … dar poate n-ar ieși atât de funny. 🙂

8 comentarii la „“cultura” americana”

  1. Ahaha, cu siguranță au ceva cu Israelul și cu musulmanii. Dar să nu uităm care erau problemele cele mai discutate în mass-media din agenda președinților americani.

  2. Eu zic ca noi romanii suntem cei mai destepti. Am citit si articolul despre nemti, si tot la aceeasi concluzie am ajuns: noi suntem ai mai destepti. Destepti si carcotasi. Oare care dintre ele ne-o pricinui sa fim mereu la coada Europei?

    Iti recomand trollingul pe yahoo, cu asa pareri minunate, cred ca ai obtine niste cititori.

  3. Atunci, vizavi de romani, iti sugerez sa citesti:
    http://cioiulescu.ro/2009/09/25/nesimtirea/

    O sa-ti placa!

    Fiecare grup/natie presupun ca reuseste sa fie tare in ceea ce-si propune de fapt (chuiar daca poate enunta alte obiective decat cele reale). Daca romanii si-au propus sa fie tari in bascalie si haz de necaz, eu cerd c-au reusit ca nimkeni altul :), chiar daca pentru asta necazul trebuie sa fie omniprezent.

    Nu cred ca se pune problema in termeni de “cine-i mai tare?”, ci de ce-ti place tie ca individ, sau nu. Si la capitolul asta, e liber la aprecieri 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.