Happy 1000 views !

Dupa nici o luna de la aparitia primului articol, am trecut de prima mie de vizitari. E mult, e putin? Eu sunt onorat. Nu este nimic deosebit pe acest blog, doar gandurile si trairile mele, tesute din trairile celor care ma inconjoara.

N-am stiut la ce sa ma astept de la acest blog, de fapt nu m-am asteptat la nimic. Nu sunt o persoana publica, nu cred ca am un mesaj important pentru omenire. Sau poate cred? 🙂 Poate cu totii avem cate un mesaj. Poate mesajele noastre se aseamana. Oricum, prin acest blog am avut – in scurtul timp – cateva surprize extrem de placute: Am regasit 2 persoane care, fara a le cunoaste inca personal imi sunt apropiate. Am primit feedback-uri pozitive si misto-uri. M-am transformat din povestitor in cititor la Marocul copilariei noastre.

M-am lasat dus de noua mea pasiune, pana la a deveni agasant cand, dupa concert in Barcelona, in loc sa stau la coada pentru ultimul metrou, eram preocupat sa postez o poza din care nu se intelege nimic prin GPRS, la 3 EUR/MB. Am ajuns cam cu 2 ore intarziere la hotel. 🙂

Una peste alta, bloguitul imi face bine, este un mod de eliberare de propria poveste. Ma ajuta sa o iau mai putin in serios. Asa ca, pastrati-va umorul si urmariti povestea mai departe.

Dincolo de poveste … coming soon on www.cioiulescu.ro 🙂 Vreau sa includ (embed) intr-o pagina separata un player flash cu muzica preferata si albume foto, pentru asta trebuie sa ma mut pe WordPress.org, primul pas l-am facut deja, am gasit WebHost (vi-l recomand ByetHost).

In concluzie:

I’m just warming up, so keep opening the damn bottles !

11 comentarii la „Happy 1000 views !”

  1. felicitari Cip…. imi place cum scrii. si cum mintea ti se intoarce mereu spre interior, ca o lanterna… fara asteptari si fara sperante, fara sa cauti recunoastere sau pace… only a desireless mind cand reflect the soul… good luck

  2. hei ioana, bine ai venit si tu pe blogul meu de pe blogul lui cip! cip, daca mai dureaza atata pana sa scrii un articol nou, te banez! ma saturasem sa tot scriu pe povestirea aia cu arabii tai care m-a inebunit! sa nu se mai intample!!! cat despre mine, acum beau o cefea!

  3. vezi ca-ti face rau la neuroni…ti-i intinde prea mult si s-ar putea sa se rupa. (neuronul este singura celula din organism care nu se mai regenereaza!)

  4. heeeeei, cipiiiii, vezi ca musulmanii tai din morocco au interzis vanzarea israel magazin in maroc ca sa fie in ton cu cu ceilalti luptatori pentru pace, frumoasa tara;) mai ca as merge si eu in vizita:)))
    sunt fericit, acum am inteles si de ce se distrug plamanii ireversibil daca fumezi!!! sunt formati din neuroni, merci luminita!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.